Προφίλ

antonis provias profilΟ φωτογράφος του γάμου σας είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αυτός στον οποίο θα εμπιστευτείτε τις αναμνήσεις από τη μεγάλη μέρα, που θα διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή.


Για μας, η φωτογράφιση ενός γάμου είναι οι στιγμές, οι άνθρωποι, τα συναισθήματα που θα πρέπει να αποτυπωθούν με τρόπο ξεχωριστό, ώστε να αγγίξουν κάθε ζευγάρι.


Με περισσότερα από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, με συνεχή επιμόρφωση και ανεξάντλητο μεράκι, σχεδιάζουμε μαζί σας τη δική σας μεγάλη μέρα, ώστε να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας.

 

Λίγα λόγια για εμένα:

 

Γεννήθηκα στις 23/12/1977 στην Αθήνα και μεγάλωσα και ζω στον Πειραιά. Με την φωτογραφία ήρθα σε επαφή από πολύ νωρίς και πειραματίστηκα ως ερασιτέχνης. Ένας καινούριος κόσμος απλώνονταν μπροστά μου, ένας κόσμος γεμάτος γραμμές, σχήματα, σκιές και χρώματα… Μέσα από την φωτογραφία κατάφερα να ικανοποιήσω ακόμη μια μεγάλη μου επιθυμία, να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, να παρατηρώ πως βλέπουν εκείνοι την ζωή, να μαθαίνω από εκείνους νέους τρόπους αντιλήψεις, άλλες συνήθειες, άλλα έθιμα… Και προσπάθησα να δημιουργήσω εικόνες που να αντανακλούν κομμάτια της προσωπικότητας τους. Έτσι δημιουργήθηκαν τα πρώτα μου πορτραίτα.

Το πάθος αλλά και η αγάπη μου για την φωτογραφία με οδήγησαν στην Leica Academy. Οι σπουδές στην Leica, μου άνοιξαν νέους δρόμους στην τέχνη της φωτογραφίας, νέες τεχνικές, γνώση στην ψηφιακή φωτογραφία, κανόνες συμπεριφοράς ενός επαγγελματία φωτογράφου, ανάλυση αλλά και εξάσκηση σε κάθε ειδικότητα…

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, τελετές γάμων και βάπτισης, τα πορτραίτα, η διαφημιστική φωτογραφία, το θέατρο, η φωτογραφία δρόμου, είναι κάποιοι από τους τομείς της φωτογραφίας που ακολούθησα επαγγελματικά.

Διαβάστηκε 1214 φορές