Η φωτογραφία είναι ένα μέσο για να αισθάνεσαι, να αγγίζεις, να αγαπάς.
Αυτό που έχεις καταγράψει στο φιλμ είναι πλέον απαθανατισμένο για πάντα…
διαφυλάττει τη μνήμη των μικρών πραγμάτων, ακόμα και πολύ μεταγενέστερα από τη στιγμή που εσύ έχεις ξεχάσει τα πάντα.

Aaron Siskind - Photographer

camera
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

   

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

   

  Αν θέλετε να προβάλετε  την επιχείρηση σας, με φωτογραφίες που προωθούν την δουλειά σας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: Contact

   

  7th Heaven Salon

  diaf 2 1

   

  Electra Palace Athens

  diaf 9

  Διαβάστηκε 159 φορές Διαβάστε περισσότερα...
 • Προσφορά Γάμου

  Μια μεγάλη προσφορά από την Creative Frames.

  Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, την ημερομηνία του γάμου σας και θα σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο μας του 2020 για να χτίσετε ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες τις παροχές που εσείς θέλετε ή για να διαλέξετε ένα από τα έτοιμα πακέτα μας με 20% έκπτωση. Η προσφορά θα ισχύει για όλες τις διαθέσιμες ημερομηνίες του 2020 και μέχρι 30/06/2020.

  gia banner

  gia gamos deal

  Ο φωτογράφος του γάμου σας είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αυτός στον οποίο θα εμπιστευτείτε τις αναμνήσεις από τη μεγάλη μέρα, που θα διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή.
  Για μας, η φωτογράφιση ενός γάμου είναι οι στιγμές, οι άνθρωποι, τα συναισθήματα που θα πρέπει να αποτυπωθούν με τρόπο ξεχωριστό, ώστε να αγγίξουν κάθε ζευγάρι.
  Με περισσότερα από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, με συνεχή επιμόρφωση και ανεξάντλητο μεράκι, σχεδιάζουμε μαζί σας τη δική σας μεγάλη μέρα, ώστε να σας προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. 

  Διαβάστηκε 423 φορές Διαβάστε περισσότερα...